Bij Platoo staat de deur open voor iedereen die geïnteresseerd is in een toekomst binnen het onderwijs. Ben je nieuwsgierig naar hoe jouw pad er bij ons uit kan zien? We maken graag tijd voor een persoonlijk gesprek of nodigen je uit om een dag mee te lopen op een of meerdere van onze scholen. Zo kun je de sfeer proeven en direct ervaren wat het betekent om deel uit te maken van ons team.

Zo bereik je ons

Voel je vrij om contact met ons op te nemen en stuur een mailtje naar hr@platoo.nl. Binnen twee werkdagen krijg je een eerste reactie. Op maandag, dinsdag en vrijdag kun je ook bellen met onze HR-adviseur Inge Fiers-van Rijsingen, tel. 0492 – 392 112.

Reageren op een vacature

In onze vacatures  vind je altijd de contactgegevens. Naar wie je sollicitatiebrief en CV toe moet kan namelijk per functie verschillen. Kom je er niet uit? Neem ook dan even contact op met onze HR-adviseur Inge Fiers-van Rijsingen, tel. 0492 – 392 112.

Platoo-tour

Ieder jaar in april organiseren we de Platoo-tour: de ideale manier om kennis te maken met Platoo en onze scholen! We vertrekken dan met ‘onze schoolbus’ vanaf het bestuurskantoor en bezoeken een aantal scholen. Daarna eindigen we met speeddates met enkele directeuren en met ons HR-team, onder het genot van een hapje en drankje. Wil je de Platoo-tour niet missen? Volg ons dan via LinkedIn zodat je als eerste op de hoogte bent.