Aandacht voor goede begeleiding

Vanaf het moment dat je bij ons komt werken, sta je er niet alleen voor. We begrijpen dat elke start een avontuur is, vol nieuwe ervaringen en uitdagingen. Daarom begeleiden we je intensief tijdens je start en in ook daarna. Onze schoolopleiders, mentoren en leidinggevenden staan voor je klaar.

Alle ruimte voor ontwikkeling

Jouw groei als professional en mens staat bij ons centraal. Met een breed aanbod aan professionaliseringsmogelijkheden –  van intervisie, studiedagen en leernetwerken – zorgen we ervoor dat je blijft leren en ontwikkelen. En via ons unieke digitale Platoo-plein zet je jouw expertise breed in en leer je ook van collega’s.

Een hecht team en veilige werksfeer

Bij Platoo en onze scholen werk je in een team waar collegialiteit en ondersteuning de standaard zijn. We bouwen samen aan een veilige, open werkomgeving waar je jezelf kunt zijn en waar ruimte is voor ieders unieke bijdrage. Je voelt dat we je zien en waarderen. Zo ga je elke dag met een glimlach naar je werk.

Gewoon goede arbeidsvoorwaarden

Bij PlatOO snappen we dat naast een goede werksfeer en persoonlijke ontwikkeling, ook de arbeidsvoorwaarden kloppen moeten.

Daarom bieden we:

  • Salarisschalen, afhankelijk van jouw ervaring, conform de CAO primair onderwijs.
  • Ruim 10 weken vakantieverlof per jaar, zodat je kunt ontspannen.
  • Een eindejaarsuitkering en vakantiegeld, omdat we waarderen wat je doet.
  • Werktijden zoveel mogelijk afgestemd op jouw behoefte, betaald ouderschapsverlof, voor een goede balans tussen werk en privé.
  • Inspirerende studiedagen, gezellige teamuitjes en de jaarlijkse Platoo-dag, zodat je collega’s ook op een informele manier leert kennen.
  • Een maandelijkse bijdrage aan je sportschoolabonnement via Bedrijfsfitness NL en een (lease) fietsregeling, zodat we bijdragen aan je vitaliteit en gezondheid.
  • Onze leidinggevenden staan klaar om je te inspireren en te begeleiden in jouw reis naar persoonlijk leiderschap.

Een leuke baan in het onderwijs?

Die hebben wij voor je!

Lees meer: