Dit zijn wij

Bij Platoo kijken we naar wat kinderen nodig hebben en zetten daarvoor een stapje extra. We begeleiden hen bij hun ontwikkeling tot betrokken burgers, zelfbewuste denkers én doeners. Met oog voor de ander denken en bewegen we buiten de kaders. Bij Platoo kom je graag!

Wij geven kinderen een stevige basis aan kennis en vaardigheden mee. We zorgen voor een uitdagende en stimulerende omgeving waarin leren leuk is en experimenteren mag. Wij helpen kinderen te ontdekken wie ze zijn en hoe ze sterk in hun schoenen staan. Hierbij stimuleren we hen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun rol in de samenleving. Samen dragen we bij aan het grotere geheel.

Bij Platoo ligt autonomie daar waar het hoort. Onze professionals krijgen regie en ruimte voor ontwikkeling. We tonen lef, leiderschap en blijven in gesprek met elkaar en onze omgeving.

Met aandacht en vanuit vertrouwen zorgen we ervoor dat ieder kind en elke professional klaar is voor de toekomst. Klaar om het verschil te maken!

Onze kernwaarden: hieraan herken je ons

 

Welkom

Iedereen is welkom en mag zichzelf zijn bij Platoo. Wij zijn open en respectvol. We omarmen diversiteit, zijn nieuwsgierig naar elkaar en waarderen de eigenheid van ieder mens. We spannen ons in om elkaar te begrijpen.

Aandacht

Wij hebben oog en oor voor elkaar. We zoeken altijd naar ontmoeting, verbinding en dialoog. Het primaire proces heeft onze hoogste prioriteit. Die aandacht maakt ons uniek.

Samen

Kinderen ontwikkelen zich op school en daarbuiten. Daarom werken we actief samen: als medewerkers, tussen scholen, met ouders en andere partners. Onze scholen zijn uniek en verbonden door gedeelde waarden. Samen maken wij het verschil.

Vakmanschap

Onze professionals zijn de kracht van onze organisatie. Elke dag zetten we ons met passie en plezier in voor de optimale ontwikkeling van kinderen. We denken in kansen en zoeken naar duurzame mogelijkheden. We dagen onszelf uit om in ontwikkeling te blijven.